Twitter farklı fontlarda yazı yazma (kalın, italik, el yazısı) nasıl yapılır?

Nisan 23, 2018

Twitter farklı fontlarda yazı yazma 

(kalın, italik, el yazısı) nasıl yapılır? 


Twitter direkt olarak kullanıcılara farklı yazı fontları sunmuyor ama 3. Şahış uygulamalar sayesinde bu farklı fontlarda yazmanız mümkün.
Çok uzatmadan hemen 2 adet sitemizi tanıtıp linkini vereyim artık sizlerde farklı fontlarda dilediğiniz gibi yazmaya başlayın :)





Twitter’da font değiştirme


✔️ Bunun için iki farklı site önereceğim. Biri Unicode Text Converter. Düz yazıyı burada bulunan sınırlı sayıdaki fontlara dönüştürebilirsiniz. Bold ve italik seçenekleri de bulunan sitede ilginç yazım fontları da yer alıyor. Üstte yer alan yazı alanına dönüştürmek istediğiniz yazıyı girerek tüm dönüşümleri tek seferde görüntüleyebiliyorsunuz. Beğendiğiniz fontu seçerek kopyala/yapıştır yöntemiyle Twitter’a girebilirsiniz. Unicode Text Converter’a buradan ulaşabilirsiniz.

✔️ Bir diğer önerim ise YayText. Bu sitede ise üstü çizili, aralara çizikler atılmış, ters çevrilmiş ya da boşluklarla yazılmış pek çok farklı yazı tipi yer alıyor. Buradan tweet paylaşmak çok daha kolay çünkü farklı bir platform için kopyalama seçeneği bulunurken Twitter için direkt olarak “tweet” seçeneği konulmuş. Yazıyı yazdıktan sonra zahmetsiz bir şekilde “tweet” seçeneğine tıklayarak paylaşabiliyorsunuz. YayText’e buradan ulaşabilirsiniz.


Benzer Yayınlar

Sonraki Yayın
« Önceki Yayın
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Kod Biçimlendirme
  • 1- Yorumlarda kalın karakter kullanmak için <code><strong>...</strong></code> veya <code><b>...</b></code>.
  • 2- Yorumlarda italik karakter kullanmak için <code><em>...</em></code> veya <code><i>...</i></code>.
  • 3- Yorumlarda altı çizili karakter kullanmak için <code><u>...</u></code>.
  • 4- Yorumlarda üzeri çizili karakter kullanmak için <code><strike>...</strike></code>.
  • 5- Yorumlarda HTML kod kullanmak için <code><code>...</code></code> veya <code><pre>...</pre></code> veya <code><pre><code>...</code></pre></code>, yorumlarda kod kullanmak için aşağıdaki kod dönüştürücü programını kullanın.

Disqus
Yorum Ekle

Hiç yorum yok

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.